Take away

Asiatisk mat på en ny nivå.

Nu finns Nooch även på Södermalm. Ni hittar oss på Maria Skolgatan, tvärs över vägen från Tantolunden.

Om oss.

Vi tar givetvis hänsyn till olika sorters kostmodeller och eventuella allergier. På denna restaurang erbjuds möjlighet till bokningar med sällskap i olika konstellationer och vi är dessutom flexibla vad gäller högtider, events samt andra tillfällen av firanden.

Vårt motto är att förgylla vardagen för våra gäster via våra kulinariska färdigheter! Vi har 70 platser inomhus & 80 platser utomhus där du kan sitta och njuta av det pulserande Södermalm. Kanske med ett glas rosé eller en iskall öl?

Vårt mål är inte att bara maten är av topp kvalité utan även servicen, drinkarna och musiken. När allt detta kombineras får man en härlig atmosfären där du ska känna dig hemma och där vårt mål är att du ska få känna på en kulinarisk upplevelse.

Vi är ett gäng vänner som tillsammans brinner för det asiatiska köket, därför valde vi att öppna Nooch även på söder. Vi har tagit fram en meny med stor variation inom det asiatiska köket där vi satt en spännande touch på varje rätt.

Hitta till oss.

För att hitta till oss med kollektiv trafik tar du exempelvis tunnelbanan till Zinkensdamm. Du går sedan vidare på Ringvägen mot Tantolunden. När du har passerat Mariaskolan och Zinkensdamms IP har du oss i det nybyggda huset på vänster sida.

Om du reser med pendeltåg kliver du av i södrastation. Sedan går du ner på Rosenlundsgatan, bort från södersjukhuset och mot Hornsgatan. Du tar första vänster på Maria Bangata. När du kommer fram till Ringvägen hittar du oss i det nybyggda huset.

Här kan du läsa mer

Om oss.

Måndag
11:00 - 22:00
Tisdag
11:00 - 22:00
onsdag
11:00 - 23:00
Torsdag
11:00 - 23:00
fredag
11:00 - 01:00
lördag
12:00 - 01:00
söndag
12:00 - 21:00
Observera att köket alltid stänger en timme innan restaurangen och senast 22:00

om oss

Vi är ett gäng vänner som tillsammans driver NoocH och har sedan tidigare erfarenhet från att driva sushirestauranger. Nu har vi tillsammans valt att vidareutveckla vårt koncept där vårt mål är att alltid hitta nya spännande smaker för att göra er upplevelse till den bästa.

NoocH är en restaurang med fokus på det asiatiska köket med smakinslag från hela världen. Råvaror och unika smaker är något vi brinner för, vi använder därför i största möjliga mån säsongsbaserade råvaror av högsta kvalité.

Vi har öppet dagligen för avhämtning, leverans och catering. Avvikande öppettider meddelas på hemsidan.

take away

Boka bord